matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
bok rombu ma dł. 4 a kąt ostry ma miarę 45stopni pole rombu jest równe
Karol:
bok rombu ma dł. 4 a kąt ostry ma miarę 45stopni pole rombu jest równe 16 4pierwiastki z 2 8 pierwiastków z 2 8
16 mar 14:09
wilga:
P= a
2
*sinα
√
2
P= 16*
= 8
√
2
2
16 mar 14:11