matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tales
POMOCY!!!!!:
http://s3.tinypic.com/jszse9.jpg
Co będzie w zadanku drugim? 30/25=e/70 ? albo 30/25=30e/70
? pomocy
16 mar 08:26
POMOCY!!!!!:
albo 25/30=70/30e /
16 mar 08:27
POMOCY!!!!!:
ref
16 mar 08:46