??
kurde blade :((: jeśli |2x−4|+|x+3|+|x|= −2x+7 to x należy do przedziału
15 mar 21:24
kurde blade :((: 
?
15 mar 21:36
Jack: rozpisz moduły z definicji.
15 mar 21:37
kurde blade :((: ze jak
15 mar 21:41
figa:
I | II | III | IV
−−−−−−−(−3)−−−−−−−−−0−−−−−−−−2−−−−−−−−
tylko dla II x€<−3,0)
I2x−4I+ Ix+3I + I x I= −2x +4 +x +3 −x= −2x +7
15 mar 21:44
Jack: o tak
15 mar 21:46
figa:
15 mar 21:47
kurde blade :((: a nie (−3, 0>
15 mar 21:48
Jack: −3 należy do II przedziału... zobacz sobie def. modułów.
15 mar 22:14
kurde blade :((: hmm ale nie ma taiej odp
15 mar 22:14