matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
proszę o roziwązanie zadania
zeta:
Mediana danych : 0,1,1,2,3,2,2,1 jest równa
14 mar 21:31
figa:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1027.html
15 mar 00:31
Berniaaa:
mediana = 0 , 1 , 1 , 1 , 2 , 2 , 2 , 3 mediana = 1 +2 = 3 / 2 = 1.5 mediana wynosi 1.5
15 mar 16:55