karolina: narysuj wykres funkcji y=-2+1 oblicz jej własnosci pomocy

!
25 lis 12:42
karloz: karolinka - wykresem funkcji y = -2 + 1 jest prosta równoległa do osi OX przechodząca
przez punkt (0,-1)
więc albo się pomyliłaś w zapisie, albo musisz sobie jeszcze raz na spokojnie poczytać o
własnościach funkcji liniowych

popatrz na lewą stronę ekranu - jest taki dział
25 lis 12:56
marta: wykonaj wykres funkcji y=2x2+2x−12
21 wrz 10:54
Saizou : policz miejsca zerowe, wierzchołek, punkt przecięcia z osią Y i pamiętaj że parabola jest
symetryczna
21 wrz 11:01