matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
XxX:
mamy ciag geometryczny w ktorym a
5
=1 i a
7
=16 wiec ile wynosi a
6
?
14 mar 12:10
fruu:
a
6
2
=a
5
*a
7
a
6
2
=1*16 a
6
2
=16 a
6
=4 lub a
6
=−4
14 mar 12:17