matura
matura rozszerzona: Wyznacz zbiór rozwiązań równania Ix+1I + Ix−2I =p , w zależności od parametru p
p nalezy do liczb rzeczywistych
13 mar 18:39
Jack: Rozpisz moduły. Dla każdego z przedziałów przedstaw co Ci wyszło.
13 mar 19:21
derta: ale to wychodza zbiory puste jak sie rozpisze, ma ktos pomysl na to zadanie?
16 mar 13:29
ICSP: zawsze możesz narysować wykres.
16 mar 13:31
Dominik: narysuj f(x) = |x + 1| + |x − 2| i przecinaj to prosta y = p. zapisz te wartosci p, dla ktorych
prosta przecina sie z wykresem f(x).
16 mar 13:32
derta: juz kapuje dzieki
16 mar 13:32