matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomórzcie zaznaczyć odp
krysia:):
do wykresu funkcji f(x)=log
4
x nie należy punkt; a.(1,0) b.(
1
2
,−{1}{2} c.(2,2) d.(16,2)
13 mar 16:48
Dżerard:
c.(2,2) gdyż 2=log
4
2
4
2
=2 16≠2
14 mar 09:31