DO AUTORA STRONY
Paweł: DO AUTORA STRONY
Myślę, ze powninieć wprowadzić lepsze forum , najlepiej chyba skorzystać z jakiś gotowych
skryptów dostępnych w necie. Nikt nie byłby anonimowy, tak jak jest teraz, nie było
podszywania pod innych userów i co najważniejsze byłby porządek. Bo jak narazie jest bałagan z
tematami, są słano przejrzyste, nie ma podziału na kategorie.
Dobra to strona o matematyce, sporo informacji, ale wydaje mi się i pewnie nie tylko mi ze te
forum powinno być zmienione na lepsze.
Pozrawiam,
13 mar 15:55
Jakub: Witam
Faktycznie podszywanie pod innych użytkowników jest pewnym problem na tym forum. Wyjściem
według mnie jest rezerwacja nicków. Muszę się wreszcie za to zabrać.
Skorzystanie z gotowych skryptów nie jest według mnie dobrym rozwiązaniem. Takie skrypty nie są
pisane z myślą o tekstach matematycznych. Wprowadzanie wzorów matematycznych jest w nich
dodatkową funkcją ale nie główną. Myślę, że na tym forum dużo łatwiej pisać wyrażenia
matematyczne a i tak niektórzy mają z tym kłopot. Nie znam też skryptu, w którym można
rysować.
Podział na kategorie może i dobry pomysł. Tylko czy użytkownicy będą wiedzieli, które zadania w
której kategorii umieścić? Pewnie będzie dużo pomyłek.
Dzięki za uwagi.
13 mar 20:14
Jack: Jednak na innych stronach jakoś to funkcjonuje... Podział na działy byłoby ok. Jednak można też
zrobić katalog zbiorczych zadań, z którymi nie wiadomo co zrobić. Byłby to chyba dobry pomysł,
bo część zadań sugeruje że użytkownicy nie mają pojęcia, czym się różni dla przykładu algebra
od analizy.
13 mar 20:29