matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
działania
szymon:
wyanikiem działania
2
3
+
jest
3x
x
2
czy ja to dobrze robię
2
3
2x
2
9x
2
2
+9x
2x+9
+
=
+
=
=
3x
x
2
3x
3
3x
3
3x
3
3x
2
12 mar 16:57
fruu:
2x
2
+9x
3x
3
=
2x+9
3x
2
12 mar 17:15
szymon:
dzięki
12 mar 19:28