matma
PROSZę O POMOC: oblicz a i b:
| | 2*512 + 3*513 + 4*514 | |
b= |
| |
| | 257 | |
12 mar 16:06
12 mar 16:25
12 mar 16:29
PROSZę O POMOC: ziomuś co z tego skoro w pierwszym przykładzie nie możesz dodać wykładników
12 mar 16:30
PROSZę O POMOC: ok spoko już rozumiem! sorrki
12 mar 16:31
oooo: możesz mi powiedzieć czemu tam napisałeś w nawiasie (1+16)?
12 mar 16:40
driver:
218 +222= 218*1+218*24=218(1+24)=218(1+16)
12 mar 16:59
oooo: jeszcze byłoby dobrze jeśli zrobiłbyś B
12 mar 17:01
driver:
5
12(2+15+100)=5
12*117
25
7=5
14=5
12*25
12 mar 17:05