matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
objetosc
aniolek:
czy ktos pomoze aniolkowi //
plis
12 mar 15:56
GEOMETRIC:
w czym? które zadanie? napisz je tutaj
12 mar 16:01
GEOMETRIC:
D: a=6 α=30
0
Sz:
1
V=
P
p
*H
3
a
2
√
4
P
p
=
=18
√
4
2
3
√
2
3
√
2
z f tryg: tgα=
H=
H
tgα
1
3
√
2
V=
*18
√
4
*
3
tgα
12 mar 16:05
GEOMETRIC:
błąd przy P
p
=18
√
3
12 mar 16:07
aniolek:
mozesz jasniej
12 mar 16:13