matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matematyka
Natalia:
a) Oblicz |OC1|, jeśli |OA1|=1,8cm, |AC1|=11,2 cm, |OC|=5,4cm Pomoże ktoś?
11 mar 23:54
Piotrek:):
a gdzie A1
12 mar 00:01
Natalia:
A1 w prawym dolnym rogu, obok A1 jest B1, tylko rysunek mi się nie udał
12 mar 00:03