matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wielomiany
humanistka na 100%:
Znajdz roznice wielomianow w(x)= 2x
3
− 2x
2
+ x − 4) i p(x)= x
2
− 3x
11 mar 19:02
fruu:
2x
3
− 2x
2
+ x − 4 − (x
2
− 3x) = ...
11 mar 19:15
humanistka na 100%:
ok juz wiem dzieki
11 mar 19:23