matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
gfhgf
jak:
Równanie x
3
+9x=0 A) nie ma pierwiastków B) ma jeden pierwiastek C) ma dwa pierwiastki D) ma trzy pierwiastki
11 mar 16:13
driver:
x(x
2
+9)=0⇔x=0 lub x
2
+9=0←nie ma rozw.⇒x=0
11 mar 17:39
from_pl:
odpowiedź B
11 mar 17:41