matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!!!
Irek:
Okrąg o równaniu (x+5)+(y−9)
2
=4 ma środek S i promień r.Wówczas; a.S=(5,−9),r=2 b.S=(5,−9),r=4 c.S=(−5,9),r=2 d.S=(−5,9),r=4
11 mar 13:26
gosia:
odp c. podstawic do wzoru wystarczy
11 mar 13:59