matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzialanie
fruu:
4
√
a
2
−1
=|
√
3
−a| podnoszac do kwadratu co bede mial?
10 mar 19:00
Eta:
16(a
2
−1) = (
√
3
−a)
2
16a
2
−16=3−2
√
3
a+a
2
10 mar 19:03
Jack:
16|a
2
−1|=(
√
3
−a)
2
10 mar 19:03
fruu:
dziex
10 mar 19:04