matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykresem funkcji y=2/3x-5 jest prost prostopadła do wykresu funkcji??
Magda:
Wykresem funkcji y=2/3x−5 jest prost prostopadła do wykresu funkcji
10 mar 18:05
M:
26 kwi 12:19
M:
17 maj 13:17
Miś Uszaty:
2
Prosta o równaniu y=
x−5 (niebieska ) jest prostopadła do prostej o równaniu
3
3
y=−
x−5 (czarna )
2
17 maj 15:22