matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
aa
Basia:
(sin60 stopni + cos 60 stopni)
2
=
9 mar 22:05
Julek:
(sin60 stopni + cos 60 stopni)
2
= 1
9 mar 22:08
Julek:
(sin60 stopni + cos 60 stopni)
2
= 1 + 2*sin60 stopni * cos 60 stopni
9 mar 22:08