matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
matura
sylwek:
matura: Rozwiąż równanie 2x+7 = 5x −2
11 paź 19:36
ale łatwa maturka :
x=3
11 paź 19:41
sylwek:
zgadłeś? da sie rozpisać?
11 paź 21:56
jacuś:
7+2=5x−2x 9=3x x=3
11 paź 22:17
sylwek:
Dzięki
12 paź 00:27