matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
proszę o rozwiązanie
anna:
wiadomo że I 1+3aI +
√
2
≤
2
√
2
b=
√
12 − 8
√
2
−
1
2
I 5 − 4
√
2
I c = sin 390
0
+ c0s540
0
uporządkuj rosnąco abc
28 wrz 19:23
X:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://matematykaszkolna.pl/forum/129488.html&ved=2ahUKEwjZtenU_fuPAxV9ExAIHZ_hCQQQFnoECBwQAQ&usg=AOvVaw1Yn_f_bMV4Eh2cp5BF39wf
28 wrz 19:30
anna:
dziękuję
28 wrz 20:16