matematykaszkolna.pl
Prace techniczne Jakub: Prace techniczne na serwerze zakończone.
29 sie 16:03
Jakub: test
30 sie 16:28
Mila: Witam emotka Co planujesz?
30 sie 18:15
Bogdan: Dzień dobry. Też czekam z niecierpliwością na otwarcie emotka
30 sie 18:55
Jakub: Witam. Aktualizowałem system na serwerze i zmieniałem wersje oprogramowania, co mogło spowodować wadliwe działanie forum. Teraz już powinno wszystko działać bez problemu.
31 sie 11:14
Jakub: Gdyby jednak coś nie działo, to proszę pisać.
31 sie 11:15
S: wyszukiwarka po nicku i po treści nie działa
31 sie 20:19
Mat: mi też nie dział wyszukiwarka po nicku i po terściemotka
1 wrz 13:44
Mat: wyskakuje mi błąd kod błędu 500 Internal Server Error
1 wrz 14:39
Jakub: Dziękuję za informację. Pracuję nad przywróceniem wyszukiwania.
1 wrz 18:53
Min. Edukacji: W Firefoxie nadal wyskakuje 404
4 wrz 11:46
π: Po prostu zmienił się adres strony
5 wrz 09:46
Mat: ja usunęłam ciasteczka i na przeglądarce Chrome mam komunikat przy szukaniu treści bądź po nicku Wyszukiwanie obecnie niedostępne. Trwają prace nad jego przywróceniem... Czy już powinno wszysko działać? Czy tylko mi nie działą? emotka
5 wrz 11:19
matma: U mnie podobnie emotkateż nie działa
5 wrz 15:29
Mat: czy ktoś wie czy na forum np. na Firefoxie działa wyszukiwanie po nicku lub treści?
6 wrz 09:43
Mariusz: A może ktoś z was, kto się na tym zna pomógłby Jakubowi Bo widać że ma z tym problemy
8 wrz 23:40
Mat: A jak próbuje po nicku wyszukać informacji ze wcześniejszych tematów w przeglądarce a nie na stronie matematyka szkolna występuje ostrzeżenie Dostęp do niezaufanej strony internetowej został zablokowany wcześniej tak nie było i tak samo na komórce emotka
10 wrz 14:53
Mat: Jeden lub więcej certyfikatów tej strony internetowej jest nieważnych, więc nie możemy zagwarantować jej autentyczności. Właściciel strony internetowej nie zaktualizował certyfikatu na czas lub może to być fałszywa strona utworzona przez oszustów. Odwiedzenie takiej strony internetowej zwiększa podatność na atak. Ochroniliśmy Cię przed odwiedzeniem tej strony internetowej. Możesz bezpiecznie zamknąć to okno.
10 wrz 14:56
Mat: Kiedy zostanie przywrócona możliwość wyszukiwania po treści i po nicku? emotka
11 wrz 14:52
Mariusz: Mat, raczej nie prędko
12 wrz 10:47
J: rysunek
13 wrz 23:17
J: Nie można wpisać α , β, ..
13 wrz 23:18
Mat: mi już działa wyszukiwanie po nicku i treści emotka
22 wrz 17:26
Mariusz: Tak, działa Myślałem że dłużej mu to zajmie
24 wrz 09:19