matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Trójkąt
Antek:
W trójkącie ABC mamy kąt ACB = 90° |CA|= 13, |CB|= 16. punkt D jest środkiem boku BC a punkt E jest środkiem odcinka CD. Rozwiąż trójkąt ADE
7 maj 08:25
X:
Podobne
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://brainly.pl/zadanie/22286564&ved=2ahUKEwjEnuK54ZCNAxUMGxAIHXrTIVoQFnoECDAQAQ&usg=AOvVaw2jFEVX1EdfaQvNWRkOS-5B
7 maj 08:48