matematykaszkolna.pl
podręcznik liceum krokodyl: Cześć Jaki jest dobry podręcznik do rozszerzenia z matematyki w liceum?
9 kwi 15:42
krokodyl: i zbiór zadań
9 kwi 15:42
krokodyl: od nowego roku szkolnego zaczynam studiować ekonomię i chcę sobie odświeżyć materiał z matematyki emotka
9 kwi 16:13
9 kwi 17:27
krokodyl: A jakiś podręcznik do matury nowszy?
9 kwi 18:13
krokodyl: A co myślicie o tym zbiorze NOWA Teraz matura 2024/2025. Matematyka. Zbiór zadań maturalnych. Poziom rozszerzony I Zbiorze Andrzeja Kiełbasy który jest lepszy?
9 kwi 20:11
: wiedziałem, ze będzie reklama
9 kwi 20:16
chichi: jaki nowszy? tu masz najnowsze podręczniki zgodne z podstawami programowymi, dużo ciekawszej od nowej ery i porządniej zrobione. pytasz o podręcznik, pozniej zbior zadan, zdecyduj się emotka
9 kwi 21:24
krokodyl: Pytam o podręcznik i zbiór zadań w drugim i pierwszym poście a zbiór to jaki też z Pazdro?
9 kwi 21:27
chichi: mają i podręczniki i zbiory, tylko w kazdym sa inne tematy do każdej klasy. Ty jak chcesz robic ogolna powtorke, to radzilbym kupic nie podrecznik, tylko zbior zadan maturalnych, po prostu. Kiełbasa może być ok, ale mogą też zadania sprawiać problemy. Zbiór Pagacza ma posortowane działami zadania z matur z x lat i z tylu rozwiązania,wiec moze cos takiegoemotka
9 kwi 21:55
krokodyl: zamówiłam Kiełbasę i podręcznik Pazdro dziękuję za pomoc emotka
10 kwi 11:42
krokodyl: A w Kiełbasie są odpowiedzi w sensie przynajmniej wskazanie która odpowiedź jest prawidłowa?
10 kwi 15:48
chichi: tak, są też wskazówki do rozwiązań i skrótowe rozwiązania emotka
10 kwi 15:51
krokodyl: Dzięki emotka
10 kwi 15:52