matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja liniowa
Piotrek:
czy moze ktoś mi szybko sprawdzic czy dobrze mam
? Sprawdź czy punkty A= (2; −5) , B = (2; 5) należą do wykresu y = 2x−6 A −5 = 2*2 − 6 −5 = −2 nie nalezy B w taki sam sposób zrobiłem... dobrze czy inaczej sie to liczy
?
9 mar 18:27
Piotrek:
?
9 mar 19:20
ak1:
Tak
9 mar 19:34