matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
logarytmy
maturzysta:
Oblicz log
2
8.
29 sty 22:08
wredulus_pospolitus:
z własności logarytmow: log
a
(b
c
) = c*log
a
b oraz log
a
a = 1
29 sty 22:19
maturzysta:
trudne to
29 sty 22:29
log:
log
2
8=3 bo 2
3
=8
29 sty 22:52