Jak rozwiązać takie zadanie wykładnicze?
Enclaar:
[ 2 (2√x +3))span style="font-family:times; margin-left:1px; margin-right:1px">12p{x
13 sty 15:36
Enclaar: Przepraszam za błąd w edddycji.
13 sty 15:38
ABC: dawaj prawidłową treść
13 sty 15:44
Enclaar: Jak rozwiązać takie równanie logarytmiczne?
log3x + log9x = 3
26 paź 10:52
ABC: zamień log3 x na log9 x2 i dalej łatwo
26 paź 11:09
Enclaar: ABC To nie tak prosto..
26 paź 15:14
ABC: co nie prosto?
log
9 (x
2*x)=3 nie potrafisz rozwiązać ?
26 paź 15:25
26 paź 16:54
Enclaar: Dziękuję za rozwiązanie równania.
26 paź 19:47