matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
funkcja wielu zmiennych
Fabian:
f(x,y)=(2x
2
−3y+5xy)
2
−9 wyznacz puknt w którym oś Oy przebija wykres fukncji
15 maj 20:37
wredulus_pospolitus:
oś OY przebija gdy x = 0 i z (czyli f(x,y)) = 0
16 maj 00:24
Fabian:
dziekuje
16 maj 00:42