matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log_2 2^1^0^0 jak obliczyc logarytm
dj:
log
2
2
1
0
0
8 mar 21:32
Godzio:
log
2
2
100
=x 2
x
=2
100
x=100
8 mar 21:37
Eta:
log
2
2
100
= 100*log
2
2= 100*1= 100
8 mar 21:38