matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Naszkicuj wykres funkcji f(x,y)=cosx
Trombek:
Naszkicuj wykres funkcji f(x,y)=cosx
26 mar 09:47
.:
A czy wiesz jakbyś miał narysować wykres: g(x, y) = x
26 mar 10:07
wredulus_pospolitus:
albo jak wolisz ... spójrz tutaj:
https://www.wolframalpha.com/input?i=f%28x%2Cy%29+%3D+cosx%2C++x+from+-4+pi+to+4+pi%2C+y+from+-5+to+5
26 mar 10:18