jakie robić?
nilk27:
a
2+b = 339
a = a*110%=?
b = b*110%= 160
c = 308,18*110%=339
6 lut 11:35
:
To se ne da.
6 lut 12:01
nilk27: przykro mi, że się mylę
nie to a
2 ale 2a
2a+b = 339
a = a*110%=?
b = b*110%= 160
c = 308,18*110%=339
6 lut 12:31
kerajs:
Te zapisy nadal są bez sensu. ''Procentowanie '' wymaga podania ''argumentu procentowanego''.
6 lut 12:39
Idiot: 2"89,5+160= 179+160= 339
a = 81,365*110%=89,5
b = 145,45*110%= 160
c = 308,18*110%=339
6 lut 13:12
Nilk27: dzieki idiot
6 lut 13:17
kerajs:
Zapis 308,18*110%=339 jest równie bezsensowny jak 308,18*
√ =339 albo
| | |
| =339 ale, jak widać, nikomu to nie przeszkadza. |
| 308,18 | |
8 lut 07:51
Adamm: x% = 0,01*x
8 lut 16:23