matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Funkcja uwikłana
y:
Jaki jest wzór na pochodną drugiego stopnia funkcji uwikłanej
28 sty 13:35
ABC:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi8jvHamYCEAxXPRfEDHZNFAnQQFnoECCIQAQ&url=https%3A%2F%2Fpages.mini.pw.edu.pl%2F~karpinskab%2Fwww%2F%3Fdownload%3D12notatki_sem2.pdf&usg=AOvVaw0cEZo-S-0gMNZglHciyT7R&opi=89978449
28 sty 14:38