z= 1+i/1-i
Hubert: prosze zapisac liczbe zespoloną z= 1+i1−i w postaci algebraicznej.
Dla liczby z prosze wyznaczyc z, IzI, Re(z) ,lm(z) oraz zaznaczyyć liczbe z i wyznaczone
wartosci na
płaszczyźnie zespolonej . Dodatkowo korzystajac ze wzoru de moivre'a prosze obliczyc
(√22 + i √22)2024
28 sty 13:20
ABC:
na egzaminie proszę nie jeść posiłków , poznaję ten styl, masz ze Skoczylasem, wyrazy
współczucia
28 sty 14:34
Mila:
1)
| | 1+i | | (1+i)2 | | 2i | |
z= |
| = |
| = |
| =i |
| | 1−i | | 1−i2 | | 2 | |
działaj dalej sam
28 sty 14:39
Kacper: Mila jesteś tutaj?
28 sty 14:42
Adi 004: Tez mam z tym problem. był bym wdzięczny za to zad uratuje mi sesje.
28 sty 21:30