matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
wzor de moivre'a
Fabian:
(2
√
3
−2i)
44
20 sty 15:34
ABC:
kąta φ nie potrafisz policzyć?
20 sty 15:54
MiKa:
−2
−1
−
√
3
tgφ=
=
=
2
√
3
√
3
3
5
φ=150
o
=
π
6
20 sty 18:40