Zmienna losowa kostka do gry
milek: Doświadczenie losowe polega na dwukrotnym rzucie kostką do gry. Zmienna X1 oznacza resztę z
dzielenia sumy oczek przez 4,a zmienna X2 oznacza reszte z dzielenia sumy oczek przez 3
a) Znajdz rozkład łączny wektora losowego(X1,X2)
b)Oblicz prawdopodobieństwo warunkowe P(X1=1|X2=0)
c) Oblicz wartość oczekiwaną E(X2|X1=0)
Prosze o rozwiązanie bardzo pilne
16 sty 00:17
wredulus_pospolitus:
ojjj skoro jest to bardzo pilne ... to z pewnością ktoś Ci da gotowca
16 sty 01:03
milek: a niech cie szlak
16 sty 01:07