matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
nadwyzka
michal:
Qd = −10P + 8000 Qs = 10P − 1000 ustal poziom nadwyzek nabywcy i sprzedwcy wydawalo mi sie ze oba poziomy wynosza (350 * 3500) / 2 = 612500 ale w odp jest 612500 i 770 000
12 sty 14:54
Michal:
Bo nie wiem jak
12 sty 20:49