matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Poproszę o pomoc
Jolanta:
Uzasadnij, że jeżeli proste o równaniach kierunkowych y=ax+b, y=bx+c, y=cx+a mają punkt wspólny to a=b=c
12 gru 10:15
Horacy z fabryki materacy:
a wyznaczników można używać, to zadanie ze studiów jest?
12 gru 12:19