tagnens
bailando: czy tg(arcctg(x)) = 1/x czy tak to działa?
9 gru 16:24
Aruseq: Tangens i arcus tangens są swoimi funkcjami odwrotnymi, więc ich złożenie będzie funkcją y=x
9 gru 16:44
maria: tak ale napisalem tg i arc cotangens
9 gru 17:08
+++:
te lgbt a sprawdzałoś na konkretnych kątach?
9 gru 17:17
6latek:
Weżmy np
| | 1 | |
Stąd mamy że tg(arcctg(x))= |
| |
| | x | |
9 gru 19:11
nizioł z krainy liliputówGILF: ten maria i bailando to chyba jakiś tranwestyta
9 gru 21:44
bailando: po prostu maria ma bailando
9 gru 23:11