Funckja
Maria: Dookresl funkcje aby była ciagla na R
8 gru 20:54
jc: f(0)= limx→0 f(x) = ...
8 gru 21:13
8 gru 21:22
ABC:
małolat co to za pozycja?
8 gru 21:35
Maria: ale jak policzyc f(0) jesli jest to 0/0
i granice tez nie bardzo mi wychodza
8 gru 21:44
6latek:
Witaj
ABC 
Już kiedyś pisałem . Matematyka dla inzynierskich studiow zawodowych .Edward Otto Tom 1
Tak ją sobie zakupiłem
8 gru 21:44
Maria: a dobra lim sinx/x = 1
dla lim x−>0
8 gru 21:52
jc: no i masz funkcję ciągłą:
f(x)= (sin x)/x dla x ≠ 0
f(0)=1
8 gru 21:54