wartosci y
boni:

log
2 x = f(x)
Df = (0 ;
∞)
Zwf = R
funkcja jest iniekcja
ale dlaczego nie jest ona iniekcją? Skoro wykres dąży w zerze do nieskończności więc w teorii
przyjmie wszystkie wartosci y?
1 gru 22:27
. :
To jest czy nie jest Iniekcja? Bo raz piszesz rak a raz tak − zdecyduj się
1 gru 22:44
boni: według mnie jest
1 gru 22:52
boni: w sensie chodziło mi o suriekcje
1 gru 22:53
boni: bo iniekcja oczywiscie jest
1 gru 22:53
boni: ale suriekcja wg mnie jest bo przyjmuje wszystkie wartosci y ale nie wiem czy dobrze mysle
1 gru 22:54
boni: czy zle mysle
1 gru 23:50