matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
zapis
jerzyk:
a={−1,0,1} b={1,2} X=Z A
c
B
c
(AUB)
c
c to jest dopelnienie czy takie rozwalenie na poszczegolne jednostki czy co to bylo
28 lis 22:46
chichi:
A
c
to dopełnienie zbioru A, często oznaczane jako A'
https://pl.wikipedia.org/wiki/Dope%C5%82nienie_zbioru
28 lis 23:03