x | x | 5 | ||||
sin4 | +cos4 | = | ||||
3 | 3 | 8 |
x | x | x | x | 5 | ||||||
(sin2 | +cos2 | )2−2sin2 | *cos2 | = | ||||||
3 | 3 | 3 | 3 | 8 |
x | x | 5 | ||||
1−2sin2 | *cos2 | = | ||||
3 | 3 | 8 |
x | x | 3 | ||||
−2sin2( | )*cos2( | )=− | ||||
3 | 3 | 8 |
x | x | 3 | ||||
sin2( | )*cos2( | )= | ||||
3 | 3 | 16 |
x | x | 3 | ||||
(sin | *cos | )2= | ||||
3 | 3 | 16 |
1 | 2 | 3 | |||
sin2( | x}= | ||||
4 | 3 | 16 |
2 | 3 | |||
sin2( | x)= | |||
3 | 4 |
2 | √3 | 2 | √3 | |||||
sin | x= | lub sin | x=− | |||||
2 | 2 | 3 | 2 |
2 | π | |||
sin | x=sin | |||
3 | 3 |
2 | π | 2 | π | ||||
x= | +2π*k lub | x=π− | +2π*k (policze | ||||
3 | 3 | 3 | 3 |
2 | π | 2 | π | 4 | |||||
x=− | +2π*k lub | x= π−(− | )+2π*k= | π+2π*k i k∊C(policzę | |||||
3 | 3 | 3 | 3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |