matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
Gauss jordan
adam:
Mogę rozwiązywać tylko metoda Gaussa jordana Co dalej mogę zrobić?
https://ibb.co/vvD7Xp3
28 paź 16:14
. :
W
1
= W
1
+ W
2
Anastepnie piszemy: x
2
= t Wiec x
3
= 7t Nastomiast x
1
=....to co tam wychodzi
28 paź 16:39