Niektóre rzeczy
Latek: Chociaż kursy wymagają pozornie skomplikowanych obliczeń, koncepcja jest łatwiejsza do
zrozumienia, gdy w pełni zrozumiesz trzy rodzaje kursów i sposób konwersji liczb na domniemane
prawdopodobieństwa.
Kursy ułamkowe są czasami nazywane brytyjskimi lub tradycyjnymi kursami i czasami są zapisywane
jako ułamek, na przykład 6/1, lub wyrażane jako stosunek, na przykład sześć do jednego.
Kursy dziesiętne reprezentują kwotę wygraną za każdy postawiony 1$. Na przykład, jeśli kursy
wynoszą 3,00, że dany koń wygrywa, wypłata wynosi 300 $za każde postawione 100$.
Kursy Amerykańskie są czasami nazywane kursami moneyline i towarzyszy im znak plus (+) lub
minus ( − ), ze znakiem plus przypisanym do zdarzenia o niższym prawdopodobieństwie z wyższą
wypłatą.
Dostępne są narzędzia do konwersji między trzema rodzajami kursów. Wiele witryn bukmacherskich
online oferuje opcję wyświetlania kursów w preferowanym formacie. Poniższa tabela może pomóc w
przeliczeniu kursów za pomocą pióra i papieru dla osób zainteresowanych wykonywaniem obliczeń
ręcznie.
20 paź 11:00
Jane: Wiesz, staram się też dokonywać takich obliczeń, aby mieć lepsze statystyki w moich zakładach.
W każdym razie obstawianie zakładów wydaje mi się dość interesujące, ale sam nigdy tego nie
próbowałem. Na przykład kilka dni temu mój przyjaciel powiedział mi o tym zasobie
https://ivibet-pl.com/zaklady-na-mma/ udało
mi się znaleźć bardziej szczegółowe informacje o platformie bukmacherskiej. Czy kiedykolwiek
próbowałeś użyć czegoś takiego?
20 paź 11:02