matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to obliczyc
ewelina:
log3 2+log9 16=
8 mar 12:37
Julek:
log
3
16
log
9
16 =
log
3
9
log
3
16
1
log
3
2 + log
9
16 = log
3
2 +
= log
3
2 +
log
3
16 =
2
2
= log
3
2 + log
3
4 = log
3
8
8 mar 14:23
ewelina:
8 mar 14:57