Iloczyn
Ołówiowy: (AxA) / (BxC)
A={1,2}
B={2,4,8}
C={1,3,5,8}
Wyszły mi pary
1 1
1 2
2 2
8 paź 22:51
wredulus_pospolitus:
Ale że co to ma być
8 paź 22:56
alvaerz: no mnożenie
9 paź 00:02
. :
Jakie znowu mnożenie? Jak już to mamy tutaj iloczyn kartezjanski i różnice zbiorów.
9 paź 00:22
Krzysiek:
9 paź 01:07
Ołówiowy: no tak
9 paź 21:19
chichi:
nawet nie mamy różnicy, jak pisze poprzednik. różnicę zbiorów A i B oznaczamy: A \ B.
ostatecznie Ci dobrze wyszło ale zapisz to w języku matematyki proszę..
9 paź 21:25