1 | 1 | 1 | ||||
log2 = log10 2 = | = | = | ||||
log2 10 | log22 + log25 | 1 + log25 |
1 | 1 | 1−m | ||||
m = | −−−> | = 1 + log25 −−−> log25 = | −−−> | |||
1+log25 | m | m |
m | ||
−−−> log52 = | ||
1−m |
1 | ||
log2(10) = | ||
m |
1 | ||
log2(2*5) = | ||
m |
1 | ||
log2(2) + log2(5) = | ||
m |
1 | ||
log2(5) = | − 1 | |
m |
1 | ||
log5(2) = | ||
log2(5) |
log2 | log2 | m | m | |||||
log52= | = | = | = | |||||
log5 | log(10/2) | 1−log2 | 1−m |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |