Pytanie
Klasa 6 :
Pytanie do zadania nr 26
https://zapodaj.net/plik-xND1yRzQq3
Mam tam 5 poleceń i 5 rysunków i tak się zastanawiam czy te pięć poleceń to należy
wykonać dla kazdego rysunku tzn
polecenie a,b,c,d,e najpierw na rysunku 4.7 potem na rysunku 4.8 i td
12 wrz 19:24
wredulus_pospolitus:
oczywiście
12 wrz 19:28
Klasa 6 :

To będzie troche rysowania bo az 25 rysunków
Jeszcze takie pytanie
dla nr1 ) zbiory rozłaczne
A−B=A
B−A=B
Dla nr 2 −zbior B zawiera sie z zbiorze A
A−B= A
B−A=∅ Czy dobrze myślę ?
12 wrz 19:43
. :
W 1 okey
W 2 nie... A − B to będzie 'donut'
12 wrz 19:50
Klasa 6 :
Już widzę teraz ze to pączek

Zawsze lepiej sie upewnić .
12 wrz 20:05