x2+x3 | ||
xM= | ||
2 |
y2+y3 | ||
yM= | ||
2 |
x2+x3 | y2+y3 | |||
M( | , | ) | ||
2 | 2 |
(x1+x3 | y1+y3 | |||
N | , | ) | ||
2 | 2 |
x1+x2 | y1+y2 | |||
P( | , | ) | ||
2 | 2 |
x1+k*x2 | y1+k*y2 | |||
x= | y= | −−ogólne | ||
1+k | 1+k |
x1+2*(x2+x3)/2 | x1+x2+x3 | |||
xS1= | = | |||
1+2 | 3 |
y1+y2+y3 | ||
yS1= | ||
3 |
x1+x2+x3 | y1+y2+y3 | |||
S1( | , | ) | ||
3 | 3 |
x2+x1+x3 | ||
xS2= | ||
3 |
y2+y1+y3 | ||
yS2= | ||
3 |
x1+x2+x3 | y1+y2+y3 | |||
S2( | , | |||
3 | 3 |
x3+x1+x2 | x1+x2+x3 | |||
xS3= | = | |||
1+2 | 3 |
y3+y1+y2 | y1+y2+y3 | |||
yS3= | = | |||
3 | 3 |
x1+x2+x3 | y1+y2+y3 | |||
S3( | , | ) | ||
3 | 3 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |