Ekspres do kawy do biura
Armalsos: Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Dostałem w pracy zadanie aby znaleźć jakiś dobry ekspres
do kawy do biura a pojęcie o ekspresach mam hmmm... No żadne 🤷♂️
Pomożecie coś sensownego dobrać no nawet nie wiem czego szukać a czego unikać.
Ma to być ekspres do którego sypie się kawę w ziarnach, on to sam mieli i robi kawę.
6 cze 09:15
6 cze 11:08
nowinek: W przypadku biura, ważne jest, aby ekspres był wystarczająco wydajny, aby obsłużyć
zapotrzebowanie na kawę wszystkich pracowników. Zwróć uwagę na moc ekspresu, pojemność
zbiornika na wodę i pojemnik na fusy.
Poszukaj ekspresu automatycznego, który oferuje łatwą obsługę i szeroki wybór napojów kawowych.
Wybierz model z wbudowanym młynkiem do kawy, który samodzielnie mieli ziarna przed parzeniem,
co zapewnia świeżość i aromat kawy.
Zreszta skontaktuj się z Tchibo Coffee Service:
https://www.tchibo-coffeeservice.pl/asortyment/ekspresy/
Powinni dobrać Ci odpowiednie urządzenie.
14 cze 09:04
wredulus_pospolitus:
Najistotniejsze w ekspresie do kawy (który sam mieli kawę) jest to aby młynek NIE BYŁ
plastikowy −−− takie młynki mają najtańsze ekspresy (najczęściej dostępne w biedronkach i
innych lidlach), co do samej marki wygląda itd. nie ma większej różnicy.
Tak jak przedmówca napisał − istotne jest aby ekspres był wydajny, więc wystarczy się w sklepie
zapytać kogoś z obsługi.
Ja osobiście (chociaż sam kawy nie pijam) od lat kupuję marki de longhi (rodzinie, znajomym, do
mnie do domu, do pracy), ale tak naprawdę to już bardziej nawyk niż dogłębnie przestudiowanie
rynku ekspresów kawowych.
Kolejna sprawa −−− proste hasło wpisane do wujaszka google także daje Ci konkretne podpowiedzi.
Nie wiemy także jaki masz budżet. Jak duże biuro (ilu pracowników, ile kaw dziennie zapewne
będzie robionych).
14 cze 09:23
ite:
Wredulusie ale tu chodzi jedynie o nabijanie wyświetleń własnego linku a nie o jakąkolwiek
radę.
14 cze 11:13
chichi:
ździwiłem się, że tego nie zauważył. od jakiegoś czasu na forum pojawiają się pytania "z dupy"
i odpowiada ta sama osoba z jakąś reklamą w postaci linku...
14 cze 14:08